dscn0791У столиці відбулася міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2016», що охоплює увесь комплекс питань, пов’язаних із розвідкою, видобутком, транспортуванням, переробкою та зберіганням нафти й природного газу. Працювала на даному експозиційному форумі й команда фахівців із ПАТ «Сумське НВО».

За словами заступника начальника відділу маркетингу Сергія Івченка, виставку відвідало чимало поважних гостей: представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, керівники профільних державних компаній, зокрема ПАТ «Укргазвидобування», та багато інших, які активно цікавилися тим, що пропонують виробники для розвитку їхнього бізнесу.

«Наше підприємство робило акцент на продукції для облаштування нафтогазових родовищ. Проте тут не тільки ми розповідали про переваги техніки, що випускається нашою торговою маркою, а й нам пропонували послуги з комплектації устаткування, постачання систем автоматизації керування обладнанням, у яких передбачатиметься захист від зовнішніх впливів, тощо», – інформує Сергій Анатолійович.

Як відзначає співрозмовник, попри деякі побоювання після ребрендингу Сумське НВО не втратило свою впізнаваність. «Техніка нашого виробництва викликає жвавий інтерес серед замовників, які налаштовані на тісну співпрацю й взаємодію в реалізації різноманітних проектів у нафтогазовому сегменті», – додав Сергій Івченко.