dsc_5704_380У ПАТ «Сумське НВО» з ознайомчим візитом побували представники компанії PetroPartner із Пакистану. На підприємство вони приїхали вперше, утім відзначили, що про торгову марку СНВО чули. Відтак бажання близькосхідних гостей побачити потенціал сумських машинобудівників на власні очі було чималим. Зрештою, вони не розчарувалися. Ба більше – учасники перемовин відразу знайшли точки майбутньої взаємодії. Зокрема, керівників PetroPartner дуже зацікавила компресорна техніка, створювана заводчанами. Вони вже надіслали пропозиції щодо участі підприємства в тендері на постачання поршневих машин.

Як розповідає начальник відділу маркетингу Ігор Булигін, компанія PetroPartner працює не лише на ринку Пакистану, а й у Європі, Канаді. Спектр її бізнес-інтересів вельми солідний: від IT-сфери – до обладнання для різних галузей промисловості, в тому числі хімічної, нафтової, газової тощо.

«Генеральний директор PetroPartner Ахмад Алі К’юддісі та комерційний директор Шейкх Асім Ахмад відразу окреслили коло свого зацікавлення, вказавши, що хотіли б вивчити можливості об’єднання у сфері виробництва нафтогазової продукції. Отож ми показали їм профільний цех №2, де гості змогли оглянути окремі зразки створюваного нашим підприємством устаткування даного сегменту, з-поміж яких: турбоблок потужністю 16 МВт, 6- та 25-мегаватні компресори. Крім того, була проведена екскурсія заводським виставковим центром», – відзначає Ігор Станіславович.

За результатами знайомства з потужностями СНВО топ-менеджери компанії PetroPartner запевнили, що готові налагоджувати співробітництво з сумськими машинобудівниками, адже вважають, що підприємство, як ніхто інший, зможе забезпечити необхідне їм співвідношення: ціна – якість – строки виробництва. Спробувати власні сили запропонували відразу, надіславши відповідні пропозиції для участі у тендері на постачання трьох поршневих компресорів.

До слова, не менш цікавою гостям з Пакистану видалася і відцентрова компресорна техніка марки СНВО.